Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο

Μια τραγωδία συγκλονίζει το Ρέθυμνο μετά από ένα συγκλονιστικό περιστατικό σε νοσοκομείο.

Συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Το πρωί της Παρασκευής, ένα δραματικό γεγονός διαδραματίστηκε στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου ένας 87χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 85χρονη σύζυγό του, η οποία νοσηλευόταν με καρκίνο τελικού σταδίου. Στη συνέχεια, ο ίδιος επιχείρησε να αυτοκτονήσει, κατευθύνοντας το όπλο στον εαυτό του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Συναισθηματική κατάρρευση και απονενοημένη πράξη

Το ζευγάρι βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο όταν ο ηλικιωμένος, σε κατάσταση έντονης ψυχολογικής πίεσης, προέβη στη μοιραία ενέργεια. Η σύζυγός του κατέληξε ακαριαία, ενώ το γεγονός ότι μόνο ο γιος τους ήταν παρών και είχε αποκλειστεί σε μπαλκόνι από τον πατέρα του, αποτρέπει μεγαλύτερη τραγωδία και επιβεβαιώνει τις δύσκολες συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το απονενοημένο σχέδιο.

Αντίκτυπος στην τοπική κοινωνία και έρευνες

Η νέα αυτή τραγωδία έχει προκαλέσει σοκ στο ιατρικό προσωπικό και στην κοινωνία του Ρεθύμνου. Οι αρχές της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου διεξάγουν ενδελεχή προανάκριση για να κατανοήσουν πλήρως τα κίνητρα του δράστη και τις συνθήκες που οδήγησαν στη συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία.

Σημαντικές λέξεις-κλειδιά

  • οικογενειακή τραγωδία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου
  • 87χρονος πυροβολεί 85χρονη σύζυγο
  • καρκίνος τελικού σταδίου νοσηλεία
  • απόπειρα αυτοκτονίας ηλικιωμένου άνδρα
  • ψυχολογική κατάρρευση και ενέργειες σε νοσοκομεία
  • επείγουσα προανάκριση αστυνομίας Ρεθύμνου
  • νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ηλικιωμένων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ