Μανδάς και Πέδρο Σώζουν τη Λάτσιο από Ήττα κόντρα στην Πάρμα

Μανδάς και Πέδρο Σώζουν τη Λάτσιο από Ήττα κόντρα στην Πάρμα

Μια βραδιά γεμάτη δράση και ανατροπές στην Serie A, με τη Λάτσιο να φλερτάρει έντονα με την ήττα και την Κάλιαρι να κάνει το μεγάλο βήμα για την παραμονή!

Θρίλερ στο Ολίμπικο: Η Λάτσιο Σώθηκε από τον Πέδρο απέναντι στην Καταιγιστική Πάρμα

Η Πάρμα, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Γιουβέντους, παραλίγο να επαναλάβει τον άθλο και στο «Ολίμπικο». Η ομάδα του Κίβου αιφνιδίασε τη <Λάτσιο> και βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ διαφορά, σκορ που θα μπορούσε να είχε διευρυνθεί αν ο Μανδάς δεν πραγματοποιούσε κρίσιμες επεμβάσεις, κρατώντας τους Ρωμαίους στο παιχνίδι.

Ο νεαρός τερματοφύλακας των «Λατσιάλι» ήταν καθοριστικός, αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λάτσιο ήταν ο βετεράνος Πέδρο. Περνώντας ως αλλαγή στο 57ο λεπτό, ο Ισπανός έδωσε νέα πνοή στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι. Μείωσε με πλασέ στο 79′ και ισοφάρισε με κεφαλιά στο 84′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Παρά την προσπάθεια για την ολική ανατροπή, ο βαθμός της ισοπαλίας αφήνει πικρία στη Λάτσιο, η οποία χάνει έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Τα γκολ της αναμέτρησης: Ο Οντρέικα άνοιξε το σκορ για την Πάρμα μόλις στο 3′ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (46′). Την απάντηση για τη Λάτσιο έδωσε ο Πέδρο με δύο προσωπικά γκολ (79′, 84′).

Ντέρμπι Σωτηρίας στη Βερόνα: Η Κάλιαρι Πήρε Τον «Άσο» και Ανέπνευσε

Στο άλλο παιχνίδι της Δευτέρας, η Κάλιαρι πήρε μια τεράστια νίκη στην έδρα της Βερόνα με 2-0, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς την παραμονή. Στο «Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι», οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Ο Παβολέτι άνοιξε το σκορ για την Κάλιαρι στο 30ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος μια απροσδόκητη φάση. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (90’+3′) από τον Ντεϊολά, έπειτα από μία υποδειγματική αντεπίθεση. Με αυτή τη νίκη, η Κάλιαρι προσπέρασε τη Βερόνα στη βαθμολογία και ξέφυγε οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά το πέρας της 34ης αγωνιστικής, η μάχη για την παραμονή αλλά και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια παραμένει συναρπαστική στην Serie A.

Οι επόμενες αναμετρήσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν.

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με τα εξής αποτελέσματα:

  • Ουντινέζε-Μπολόνια 0-0
  • Βερόνα-Κάλιαρι 0-2 (30′ Παβολέτι, 90’+3′ Ντεϊολά)
  • Λάτσιο-Πάρμα 2-2 (79′, 84′ Πέδρο – 3′, 46′ Οντρέικα)

Η επόμενη (35η) αγωνιστική βρίσκεται προ των πυλών με σημαντικές αναμετρήσεις:

  • Τορίνο-Βενέτσια (Παρασκευή 02/05, 21:45)
  • Κάλιαρι-Ουντινέζε (Σάββατο 03/05, 16:00)
  • Πάρμα-Κόμο (Σάββατο 03/05, 16:00)
  • Λέτσε-Νάπολι (Σάββατο 03/05, 19:00)
  • Ίντερ-Βερόνα (Σάββατο 03/05, 21:45)
  • Έμπολι-Λάτσιο (Κυριακή 04/05, 13:30)
  • Μόντσα-Αταλάντα (Κυριακή 04/05, 16:00)
  • Ρόμα-Φιορεντίνα (Κυριακή 04/05, 19:00)
  • Μπολόνια-Γιουβέντους (Κυριακή 04/05, 21:45)
  • Τζένοα-Μίλαν (Δευτέρα 05/05, 21:45)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ