Ηρακλής: Ο Νταμ Γκέιγ υποψήφιος για την επίθεση – 150.000 ευρώ ζητά η Λε Μαν

Ηρακλής: Ο Νταμ Γκέιγ υποψήφιος για την επίθεση – 150.000 ευρώ ζητά η Λε Μαν

Τριάντα χρονών ο Σενεγαλέζος επιθετικός, βγαλμένος από την ακαδημία Diambars της πατρίδας του, με προϋπηρεσία σε αρκετές γαλλικές ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών πριν βρεθεί στη Λε Μαν. Ο Ηρακλής τον έχει στη λίστα του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, και η γαλλική ομάδα ζητά γι’ αυτόν περίπου 150.000 ευρώ.

Παίζει άνετα και στην κορυφή της επίθεσης και στα δύο άκρα. Την περίοδο 2025/2026 στη Ligue 2 μέτρησε 10 γκολ και 3 ασίστ σε 33 ματς, σύμφωνα με τα στατιστικά της GioScore.

Dame Gueye - Attacker - Le Mans

Πριν φτάσει στη Λε Μαν πέρασε από τις Croix, Loon-Plage, Saint-Louis Neuweg, ενώ είχε και δοκιμές σε Μπρεστ και Οσέρ. Το 2022-2023 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της National 2 με τη Γκρας, με 24 γκολ. Ο ίδιος έχει εκφράσει σε συνεντεύξεις την επιθυμία να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, τα «Λιοντάρια της Τεράνγκα».

Η αναζήτηση επιθετικών λύσεων συνεχίζεται στον Ηρακλή για τη νέα σεζόν, με τον Γκέιγ να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει. Το ζητούμενο, βέβαια, παραμένει το οικονομικό – το ποσό των 150.000 ευρώ μπορεί να θεωρηθεί προσιτό για τα δεδομένα της κατηγορίας, όμως τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ