Χάμιλτον: Ανώδυνη λύση δεν υπάρχει, θα είναι επίπονο

Χάμιλτον: Ανώδυνη λύση δεν υπάρχει, θα είναι επίπονο

Η Ferrari πανηγύρισε το πρώτο της βάθρο για τη σεζόν στην Τζέντα με τον Σαρλ Λεκλέρκ, αλλά για τον Λιούις Χάμιλτον τα πράγματα παραμένουν δυσοίωνα.

Ο πολύπειρος Βρετανός εξέφρασε τις ανησυχίες του για την τρέχουσα κατάσταση, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το μονοθέσιο και την αβεβαιότητα για το μέλλον. Δήλωσε χαρακτηριστικά:

Δυσκολίες και Αβεβαιότητα

«Δεν ένιωσα άνετα ούτε στιγμή. Το αυτοκίνητο είναι αρκετά καλό για την 3η θέση, οπότε ο Σαρλ έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν μπορώ να κατηγορήσω το αυτοκίνητο.»

Ερωτώμενος για τους λόγους που προσωπικά δυσκολεύεται τόσο πολύ με το μονοθέσιο της Ferrari, ο Χάμιλτον απάντησε:

«Δεν έχω απάντηση. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Η ισορροπία, η προσπάθεια να νιώσω το αυτοκίνητο… Δεν υπάρχει κάτι που να πω ‘να, αυτό είναι το πρόβλημα’».

Η παραπάνω δήλωση υπογραμμίζει τη σύγχυση και την απουσία σαφούς κατανόησης των θεμελιωδών προβλημάτων που επηρεάζουν την απόδοση του Λιούις Χάμιλτον. Οι δυσκολίες προσαρμογής στο νέο μονοθέσιο και η έλλειψη αίσθησης του αυτοκινήτου δημιουργούν ένα πλαίσιο αβεβαιότητας σχετικά με τη δυνατότητά του να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά στη συνέχεια της σεζόν. Η Ferrari, παρά το βάθρο του Λεκλέρκ, καλείται να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες του Χάμιλτον και να βελτιώσει το μονοθέσιο ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και των δύο οδηγών. Η επίτευξη μιας καλύτερης ισορροπίας και η βελτίωση της αίσθησης του αυτοκινήτου αποτελούν κρίσιμους παράγοντες για την ανάκαμψη του Χάμιλτον και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ferrari.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ