Ελλάδα: Τεντόγλου και Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Ελλάδα: Τεντόγλου και Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Ετοιμαστείτε να στηρίξετε την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Ναντζίνγκ! Μάθετε ποιοι αθλητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και τις δηλώσεις του ΣΕΓΑΣ.

Η Ελληνική Αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στην Ναντζίνγκ της Κίνας, από τις 21 έως τις 23 Μαρτίου. Πέντε αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι:

  • Μίλτος Τεντόγλου: Ο πρωταθλητής του μήκους, επιστρέφει μετά από μια περιπέτεια υγείας.
  • Εμμανουήλ Καραλής: Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο επί κοντώ.
  • Πολυνίκη Εμμανουηλίδου: Μία από τις ταχύτερες Ελληνίδες στα 60 μέτρα.
  • Δήμητρα Τσουκαλά: Συναθλήτρια της Εμμανουηλίδου, επίσης στα 60 μέτρα.
  • Σοφία Ιωσηφίδου: Ειδικεύεται στα 60 μέτρα με εμπόδια, εντυπωσίασε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
  • Δήλωση του ΣΕΓΑΣ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

    «Η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε την αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Ναντζίνγκ. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έρχεται σε μια προχωρημένη χρονικά περίοδο, με αποτέλεσμα κάποιοι αθλητές να επιλέξουν να επικεντρωθούν στην προετοιμασία τους για τον ανοιχτό στίβο».

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ