Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ γιορτάζει τον δεύτερο τίτλο της φετινής χρονιάς, καθώς νίκησε τον Μίλωνα με 3-1 σετ και κατέκτησε το Super Cup. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η ομάδα του Πειραιά φτάνει στην κορυφή του θεσμού μετά τις νίκες του 2000 και του 2010.
Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν την ποιότητά τους στο γήπεδο και κατέκτησαν ένα ακόμα τίτλο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των τροπαίων του Ολυμπιακού στα 320, αν υπολογίσουμε και τα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να εναλλάσσουν πόντους, προσφέροντας θεαματικές φάσεις. Στην πορεία, ο Ολυμπιακός, με δυνατά σερβίς, πήρε ένα προβάδισμα 15-11 και 18-13. Παρά την αντίσταση του Μίλωνα, που με ένα εντυπωσιακό 6-0 βρέθηκε μπροστά 24-23, οι Πειραιώτες αντέδρασαν και έφτασαν στο 1-0 με 29-27.
Στο δεύτερο σετ, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά και είχε ένα αρχικό προβάδισμα 10-6. Ωστόσο, ο Μίλων αντεπίθεσε με τον Ράσελ στο σερβίς, ισοφαρίζοντας σε 12-12 και αποκτώντας τελικά προβάδισμα 15-13. Οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αντεπιτεθούν, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες έκλεισαν το σετ στο 25-20, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Ο τρίτος σετ ξεκίνησε με αμφίρροπο παιχνίδι, όπου οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποκτήσει ένα προβάδισμα 12-10 και να το διευρύνει στο 18-14. Παρά την προσπάθεια του Ράσελ, οι Πειραιώτες κυριάρχησαν και κέρδισαν το σετ 25-20, παίρνοντας το προβάδισμα 2-1.
Στο τελευταίο σετ, ο Ολυμπιακός διατήρησε την κυριαρχία του. Με προβάδισμα 11-8 και αργότερα 20-16, η ομάδα του Πειραιά δεν αντετώπισε κάποια απειλή και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 25-21, κλείνοντας τον αγώνα 3-1. Αυτή η νίκη επιβεβαίωσε τη θέση του Ολυμπιακού ως μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ.