Η Φωτεινή Πετρογιάννη επέστρεψε δυναμικά στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, μετά από τρεις μήνες απουσίας λόγω άδειας μητρότητας. Η δημοσιογράφος γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Ρουμπή.
Στην υποδοχή της, ο Γιώργος Λιάγκας την καλωσόρισε λέγοντας: «Μετά από 3 μήνες επιστρέφει η Φωτεινούλα μας! Το μωρό δεν το έφερες; Την αφήσαμε εσένα όχι μαμά, και τώρα σε υποδεχόμαστε πίσω ως μαμά!».
«Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι πάλι εδώ. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την θερμή υποδοχή. Πραγματικά, είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Οι τελευταίοι τρεις μήνες έχουν αλλάξει εντελώς τη ζωή μου. Κάθε στιγμή στο μυαλό μου είναι το μωρό μας», δήλωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη, μοιράζοντας τις σκέψεις της για την μητρότητα. «Συχνά κοιτάζω τον γιο μου και νιώθω όλη τη γλύκα και την αγάπη που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα βιώσω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν κοιμάται καλά, αν ξύπνησε ήρεμα και αν είναι καλά φροντισμένος».
Η Φωτεινή συνέχισε: «Είμαι πολύ τυχερή που έχω τον Μιχάλη, ο οποίος ήδη έχει εμπειρία με τα δύο του παιδιά. Όμως, σήμερα νιώθω λίγο στεναχωρημένη, καθώς έχω ανησυχίες ότι μπορεί να του λείπω. Ήρθα με έντονα συναισθήματα στην εκπομπή σήμερα και χθες το βράδυ απλά έκλεισα τα μάτια μου και σκεφτόμουν το μωρό μου».