Φώτης Ιωαννίδης: Πόζα με Jacquemus που έγινε viral και συζητιέται

Φώτης Ιωαννίδης: Πόζα με Jacquemus που έγινε viral και συζητιέται

Χριστούγεννα στη Βιέννη με στυλ: Ο Φώτης Ιωαννίδης έκλεψε τις εντυπώσεις με trendy εμφάνιση!

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, και η αγαπημένη του, Ελένη Βουλγαράκη, επέλεξαν την πανέμορφη Βιέννη για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media αποδεικνύουν ότι πέρασαν υπέροχα, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα και την αρχιτεκτονική της αυστριακής πρωτεύουσας.

Fashion Icon εκτός γηπέδου

Μία φωτογραφία, όμως, ξεχώρισε ιδιαίτερα. Ο Φώτης Ιωαννίδης πόζαρε με φόντο ένα γραφικό δρομάκι της Βιέννης, φορώντας ένα κομψό φούτερ Jacquemus. Η εικόνα ήταν τόσο εντυπωσιακή, που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί μέρος διαφημιστικής καμπάνιας του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή.

Το περιζήτητο “London Hoodie”

Το συγκεκριμένο φούτερ, με την ονομασία “The London hoodie”, διατίθεται αποκλειστικά online και στο φυσικό κατάστημα Jacquemus στο Λονδίνο. Η τιμή του ανέρχεται στα 450 ευρώ και ανήκει στη συλλογή Print Tea Collection, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλές στους λάτρεις της μόδας.

The London hoodie

Ένας ποδοσφαιριστής με αίσθηση του στυλ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φώτης Ιωαννίδης τραβάει τα βλέμματα με τις στιλιστικές του επιλογές. Αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδυάσει την επιτυχημένη ποδοσφαιρική του καριέρα με την αγάπη του για τη μόδα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η εμφάνισή του στη Βιέννη αποτελεί πηγή έμπνευσης για όσους αναζητούν ιδέες για μοντέρνο ανδρικό ντύσιμο και casual chic εμφανίσεις. Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο stylish πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ