Άρης: Στη Ρόδο με Λαζέφσκι, χωρίς Γκιουζέλη

Άρης: Στη Ρόδο με Λαζέφσκι, χωρίς Γκιουζέλη

Με σημαντική επιστροφή και μια απουσία, ο Άρης προγραμματίζει το ταξίδι του στη Ρόδο για τον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό (17:00), στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεσή του τον Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος επιστρέφει μετά από μεγάλη απουσία, κάτι που αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα. Ωστόσο, θα λείψει ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με διάταση του έσω πλαγίου συνδέσμου και οστικό οίδημα στον αντίχειρα από το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για τη Ρόδο και το απόγευμα θα προπονηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας, ετοιμάζοντας στρατηγική για τον αγώνα.

Η αποστολή του ΑΡΗ Midea για τον αγώνα αποτελείται από τους εξής παίκτες:

1. James Banks
2. Landers Nolley
4. Βασίλης Τολιόπουλος
5. David DeJulius
7. Βασίλης Καζαμίας
10. Μάνος Χατζηδάκης
11. Nate Laszewski
13. Λευτέρης Μποχωρίδης
16. Βασίλης Πουρλίδας
17. Τηλέμαχος Βησσαρίου
22. Trey Woodbury
23. Josh Roberts
55. D’Moi Hodge

Χασανίδης: «Να αυξήσουμε τα καλά διαστήματά μας»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα, τονίζοντας: «Μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση στη Ρόδο, κόντρα σε μια αξιόλογη ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός. Ο αντίπαλός μας προετοιμάζεται μετά από τρία εκτός έδρας ματς και θα έχει πρόσθετο κίνητρο, παίζοντας μπροστά στο κοινό του για πρώτη φορά φέτος. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για 40 λεπτά με σκοπό να φύγουμε με τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Cedevita είχαμε θετικά στοιχεία που θέλουμε να ενσωματώσουμε, και στόχος μας είναι να αυξήσουμε σταδιακά τα καλά μας διαστήματα σε κάθε παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ