Οι τελευταίες ημέρες ηρεμίας περνάνε ο Σακίλ ΜακΚίσικ πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται απαιτητική σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ξεχωριστή στιγμή για τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ ήταν η χθεσινή του επίσκεψη στη Λαμία, όπου μαζί με τη σύζυγό του Μπέριλ διοργάνωσαν ένα καταπληκτικό event στην καρδιά της Φθιώτιδας. Στο πλευρό τους βρέθηκαν επίσης ο Λούκα Βιλντόσα με τη σύντροφό του Μιλίτσα, η μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού Ελεάννα Χριστινάκη και ο παρκουρίστας Δημήτρης Κυρσανίδης, μεταξύ άλλων.
Η πλατεία της πόλης γέμισε από κόσμο, με τον «Shaq Attack» να παίζει μπάσκετ και να στήνει μια όμορφη γιορτή απόλαυσης του αθλήματος με όλους τους συμμετέχοντες.
Ο έμπειρος παίκτης του Ολυμπιακού μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο Instagram, όπου φορούσε μπλουζίτσες με τα πρόσωπα της Δώρας Γκουντούρα, Χριστινάκη, Έισι Λο, καθώς και του Γιώργου Μπαρτζώκα και Σάσα Βεζένκοφ.