Είναι θέμα χρόνου πλέον να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Αμπουμπακαρί Κοϊτά στην ΑΕΚ. Η ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με τη Σιντ Τρούιντεν για τη μετακίνησή του με ένα χρηματικό ποσό που αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ (συν μια ποσοστώση μεταπώλησης 10%).
Αναμένουμε λοιπόν την άφιξή του στην Ελλάδα, με την πτήση να προγραμματίζεται για τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης μέσω Βρυξελλών.
Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί επίσημα η μετακίνησή του από την ομάδα των “κιτρινόμαυρων”.
Να θυμίσουμε ότι από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ο Ρομπέρτο Περέιρα, με την επιβεβαίωση της μεταγραφής του να αναμένεται μέσα στην ημέρα.