Σπύρος Καπράλος: “Έχουμε κάνει πολλά βήματα για την ισότητα των φύλων”

Σπύρος Καπράλος: “Έχουμε κάνει πολλά βήματα για την ισότητα των φύλων”

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Άμεσο Ριπλέι” του EOK WebRadio, o Σπύρος Καπράλος μίλησε για την προκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους σημαιοφόρους και το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σπύρος Καπράλος:

Για την πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Είναι μεγάλη επιτυχία να έχουμε την ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν ένας πραγματικός αγώνας για όλους μας να ξεπεράσουμε τις 100 συμμετοχές αθλητών στην Ολυμπιάδα στο Παρίσι”.

Για τον Βασίλη Σπανούλη ως σημαιοφόρο: “Ήταν συγκινητικό να βλέπουμε τον Σπανούλη να οδηγεί την Εθνική. Αισθάνθηκα το μεγαλείο του αθλητισμού όταν όλοι ήμασταν ενωμένοι, τραγουδώντας ‘Ελλάς ολέ ολέ'”.

Για την ψηφοφορία των σημαιοφόρων: “Τελικά, λογικεύτηκαν όλοι και επιλέξαμε δύο σημαιοφόρους. Είναι σημαντικό να δείχνουμε την ισότητα των φύλων και να προχωράμε μπροστά”.

Για τις προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Κάνουμε τα πάντα για να διαθέτουν οι αθλητές μας τις καλύτερες συνθήκες. Υπάρχει συνεχής συντονισμός και προσπάθεια για την επιτυχία τους”.

Με προσοχή και αγάπη για τον αθλητισμό, ο Σπύρος Καπράλος μας μιλά για τη μοναδική εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων και τη σημασία της συνεργασίας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων. Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τους αθλητές μας και να γιορτάσουμε μαζί τους κάθε επιτυχία, δείχνοντας τη δύναμη του αθλητισμού και τη συνοχή που μας φέρνει μαζί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ