Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος επιστρέφει στην ΑΕΚ ως τοπ εργοφυσιολόγος

Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος επιστρέφει στην ΑΕΚ ως τοπ εργοφυσιολόγος

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις κινήσεις αναβάθμισής της, όχι μόνο σε θέματα μεταγραφών, αλλά και σε άλλους τομείς. Έτσι, επαναφέρει τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Στεργιόπουλο, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους εργοφυσιολόγους. Μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Ολυμπιακό, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ομάδα στην οποία ανήκε προηγουμένως για αρκετά χρόνια.

Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος είναι απόφοιτος της ΣΕΦΑΑ (ΕΚΠΑ, Αθήνα 2010) με ειδικότητες στο ποδόσφαιρο, την ευρωστεία και την υγεία. Έχει σπουδάσει επίσης Βιολογία της Άσκησης και Εργοφυσιολογία, καθώς και διδακτορικές σπουδές στην Εργοφυσιολογία. Έχει παρουσιάσει εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια και έχει συμμετάσχει σε διαφορετικά εκδηλώσεις σχετικές με τον αθλητισμό.

Η πρόοδός του τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή. Έχει διδάξει σε πανεπιστημιακό επίπεδο και έχει παρουσιάσει τα ευρήματα της μελέτης του σε παγκόσμια συνέδρια, όπως αυτό της Ολλανδίας. Έχει επίσης επικοινωνήσει με τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ολλανδία για την προετοιμασία της ΑΕΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ