Η μητέρα του Πέτροβιτς αποκαλύπτει: “Ήθελα να αυτοκτονήσω όταν έμαθα για το θάνατο του γιου μου”

Η μητέρα του Πέτροβιτς αποκαλύπτει: “Ήθελα να αυτοκτονήσω όταν έμαθα για το θάνατο του γιου μου”

Σήμερα συμπληρώνονται 31 χρόνια από την απώλεια του μεγάλου σταρ του μπάσκετ, Ντράζεν Πέτροβιτς, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η μητέρα του, Μπισέρκα, αποκάλυψε πως ένιωσε τόσο σοκαρισμένη με την είδηση που πρόθυμοποιήθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά ο σύζυγός της της έσωσε τη ζωή της την τελευταία στιγμή.

Η Μπισέρκα αναφέρει: “Όταν μου ανακοίνωσαν ότι ο γιος μου είχε πεθάνει, ήμουν τόσο σε σοκ που προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Ήμουν έτοιμη να πηδήξω από το μπαλκόνι αλλά ο σύζυγός μου πρόλαβε και με έσωσε. Αυτό το πέρασμα της ζωής μου ήταν μια εφιαλτική εμπειρία που δεν μπορώ να ξεχάσω, και ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την απώλεια του γιού μου“.

Η Μπισέρκα και ο σύζυγός της, Τζόλε Πέτροβιτς, ηταν παντρεμένοι για περισσότερα από 60 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του το 2021, μετά από μακρά πάθηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ