Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, σημειώνοντας 33 γκολ σε διάφορους διαγωνισμούς και οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην κορυφή του Conference League.
Το όνομα του Μαροκινού επιθετικού ακούγεται δυνατά σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις που είχε φέτος. Ένας Μαροκινός δημοσιογράφος αναφέρει πως η Μπολόνια ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αφού πλέον ο προπονητής της είναι ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο, που είχε αντιμετωπίσει τον Ελ Κααμπί ως τεχνικός της Φιορεντίνα.
Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει δημοσίευμα, δεν έχει υποβληθεί επίσημη προσφορά από τη Μπολόνια για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, αν και υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τον διατηρήσει στην ομάδα του και τη νέα σεζόν, έχοντας τη δυνατότητα να επεκτείνει το συμβόλαιό του για έναν επιπλέον χρόνο.
??Exclumercato??
??@Bolognafc1909 voudrait s’offrir les services d’Ayoub El Kaabi lors de ce mercato estival.
??Des contacts ont ete faits avec les deux parties mais aucune offre officielle n’a ete envoyee.
??L’Olympiakos souhaite le garder pour une saison de plus.#Mercato pic.twitter.com/SsXY0glbIV
— Anas Zabari (@anaszabarii) 5 Ιουνίου 2024