Φαίνεται να ολοκληρώθηκε επιτυχώς μια σημαντική συμφωνία για τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη Μπενφίκα για την αγορά των δικαιωμάτων του Μεϊτέ, με τον παίκτη να παραμένει στο ρόστερ του.
Το ποσό που αναφέρεται ότι ανταλλάχθηκε για την μεταγραφή του Μεϊτέ είναι 2 εκατομμύρια ευρώ, με τη Μπενφίκα να δίνει την έγκρισή της για τη μετακίνηση του παίκτη.
Ο προπονητής Λουτσέσκου ήταν αποφασισμένος για την παραμονή του Μεϊτέ στην ομάδα, πιστεύοντας ότι είναι ουσιώδους σημασίας να διατηρηθεί το πυρήνα της πρωταθλήτριας ομάδας για την νέα σεζόν. Από την πλευρά της Μπενφίκα, η μεταγραφή αυτή θα απαλλάξει την ομάδα από το συμβόλαιο του Μεϊτέ ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.