Συνέντευξη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο περιοδικό «Mundo Deportivo».
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε για την ιστορική κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου από την ομάδα των Πειραιωτών. «Τον Φεβρουάριο, ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο και δεν το σκέφτηκα», επεσήμανε ο Σέρβος, τονίζοντας πως είναι φίλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Συναντήθηκα με τον πρόεδρο και αμέσως αναφέρθηκε το όνομα του Μεντίλίμπαρ. Κάλεσα τον εκπρόσωπό του, ο οποίος ήταν επίσης συνεργάτης μου, και συνομίλησα με τον Μεντί. Η συμφωνία επιτεύχθηκε πολύ γρήγορα», ανέφερε σχετικά με την πρόσληψη του Μεντιλίμπαρ.
Αναφερόμενος στην κατάκτηση του Conference League, ο Κοβάσεβιτς είπε: «Έχω λάβει πολλά συγχαρητήρια μετά τον τίτλο. Είμαι πολύ ευγνώμων. Έχω πάντοτε συναισθήματα για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και ελπίζω μια μέρα να επιτύχουν όπως και ο Ολυμπιακός. Η κατάκτηση αυτού του τίτλου είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα και μας γεμίζει υπερηφάνεια».