Οι πανηγυρισμοί στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, αλλά η διοίκηση και ο προπονητής γνωρίζουν ότι υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα να προετοιμαστεί πλήρως για την επέτειο των 100 ετών. Πέρα από τις νέες προσθήκες στο ρόστερ, υπάρχει ενδιαφέρον να διατηρηθούν ορισμένοι παίκτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας φέτος και στην κατάκτηση του Conference League.
Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν ποδοσφαιριστές με λήξη συμβολαίου ή που δανείστηκαν στους Πειραιώτες. Προσπάθεια θα γίνει για να παραμείνουν οι Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Καμπί, Τζολάκης και Γιόβετιτς, ενώ θα εξεταστεί η παραμονή των δανεικών Ποντένσε, Όρτα και Κάρμο.
Ειδικά για τους ελεύθερους παίκτες, αναμένονται συναντήσεις με τον Φορτούνη και τον Τζολάκη. Η παραμονή του Ελ Καμπί είναι επίσης στο προσκήνιο, ενώ ο Μασούρας εξετάζει πιθανό μέλλον στη Bundesliga. Ο Ιμπόρα είναι άλλος παίκτης που έχει σημαντικό ρόλο στο μέλλον της ομάδας.