Σήμερα, ο Χάνσι Φλικ επισκέπτεται τη Βαρκελώνη με σκοπό να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, αναλαμβάνοντας τη θέση του προπονητή μετά τον Τσάβι Ερνάντεθ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα των “μπλαουγκράνα”.
Hansi Flick will be in Barcelona tomorrow and signs his contract as new Barca manager on Wednesday. Deal valid until June 2026, as expected. ???? pic.twitter.com/kbonXN2K7s
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 27, 2024
Στο πλευρό του Φλικ θα βρίσκονται ο προπονητής τερματοφυλάκων Τόνι Ταπάλοβιτς, πρώην συνεργάτης του στη Μπάγερν Μονάχου, και ο βοηθός του από την εθνική Γερμανίας, Μάρκους Σοργκ.
Ο Φλικ αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα, η οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν δεύτερη στη La Liga, δέκα βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα διαθέτει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και περιορισμένους πόρους, κάτι που υποδηλώνει περιορισμένες δυνατότητες για μεγάλες μεταγραφές.