Λήξη συνεργασίας με τον Σλάβοβ από τον ΟΦΗ

Λήξη συνεργασίας με τον Σλάβοβ από τον ΟΦΗ

Ο Ιβάν Σλάβοβ δεν θα συνεργάζεται πλέον επίσημα με τον ΟΦΗ.

Όπως προήρθε όπως αναμενόταν, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον πρώην επικεφαλής του τμήματος Scouting της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο Ivan Slavov, επικεφαλής του τμήματος Scouting, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα μας το Νοέμβριο του 2022, δε θα συνεχίσει στο σημερινό του ρόλο.

Ευχαριστούμε τον Ivan για τη συνεισφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ο Ivan Slavov ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

”Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τη θαυμάσια συνεργασία που είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που ήμουν στην Κρήτη και στην κορυφαία ομάδα του νησιού, η οποία λειτουργεί με υψηλό επίπεδο οργάνωσης. Κατά την παρουσία μου στο Ηράκλειο, έκανα φίλους και αισθάνθηκα συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα, γι’ αυτό θα συνεχίσω να υποστηρίζω τον ΟΦΗ”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ