Στοιχημάτισε στην Basket League: Πρώτη συμμετοχή του Πόρτερ Τζούνιορ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχημάτισε στην Basket League: Πρώτη συμμετοχή του Πόρτερ Τζούνιορ με τον ΠΑΟΚ

Το Σάββατο (06/04) ξεκινάμε με δύο παιχνίδια στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Top-6 αλλά και των πλέι-οφ της Basket League.

Αρχικά, στις 17:15 (ΕΡΤ3), το Λαύριο αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Εκτός από το να αναδείξουμε τον νικητή, το ματς αυτό έχει ενδιαφέρον εξαιτίας του ντεμπούτου του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που φτάνει στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντας το στίγμα του στον ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στην «Περιβόλα», με τον Απόλλων Πάτρας να υποδέχεται την ΑΕΚ Betsson (20:15, ΕΡΤ3). Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται το φαβορί για την νίκη, ενώ ο Απόλλων θα παραταχθεί χωρίς τρεις ξένους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ιστορικά αποτελέσματα των ομάδων σε προηγούμενες αναμετρήσεις, δείτε την ανάλυση παραπάνω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ