Ο προπονητής Κώστας Μέξας επισήμανε ότι οι παίκτες της ομάδας Λαυρίου κούρασαν στο τρίτο τέταρτο λόγω της έντασης που ανέπτυξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι στο ΣΕΦ, και δεν κατάφεραν να διαχειριστούν κατάλληλα τη ροή του ματς. Τόνισε ότι η ομάδα ήταν ανταγωνιστική και κατάφερε να εκμεταλλευτεί την παρουσία των επτά ξένων παικτών στο ρόστερ της.
Σε περιγραφικό επίπεδο, ο Μέξας δήλωσε: «Στο πρώτο μισάωρο παίξαμε πολύ καλά, ιδίως επιθετικά. Είχαμε καλή νοοτροπία και λειτουργία. Ίσως κορεστήκαμε στο τρίτο δεκάλεπτο λόγω της έντασης του Ολυμπιακού και δεν είχαμε την κανονική μας ροή. Παρ’ όλα αυτά, δείξαμε διάθεση να μην το βάλουμε κάτω. Η νοοτροπία μας ήταν εκεί και το σημαντικό είναι ότι τη διατηρούμε.»
«Επειδή διαθέτουμε επτά ξένους παίκτες, δώσαμε στον Τζάκσον την ευκαιρία σήμερα, καθώς έχουμε πολλά επερχόμενα παιχνίδια και δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί. Προσπαθούμε να δείξουμε ανταγωνιστικότητα», πρόσθεσε.