Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σημαντική νίκη, νικώντας τον Παναιτωλικό 3-1 στο Αγρίνιο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναρωτήθηκε αν άλλη ελληνική ομάδα έχει πραγματοποιήσει 4 ντέρμπι σε 10 ημέρες και εξέφρασε τις σκέψεις του για τον τραυματισμό του Εκόνγκ.
Σχετικά με το θέμα των τραυματισμών και την προσεχή συμμετοχή στην Ευρώπη, ανέφερε πως χρειάζεται να βρεθούν λύσεις και να διαχειριστούν τα διαθέσιμα παικτικά δυναμικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αναλυτικά, αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας στα ματς, την αντίδραση των παικτών και τη σημασία των αποτελεσμάτων. Επιπλέον, ανέφερε τη σημαντικότητα της υπομονής και της έτοιμης αντίδρασης σε κάθε αγώνα.
Τέλος, ανέφερε τις ενδεχόμενες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει η ομάδα και την ανάγκη να είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι για κάθε αγώνα.