Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου Betsson με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Τετάρτη (19:00). Ο Φατίχ Τερίμ αντιμετωπίζει πολλές απουσίες και έχει μπροστά του δύο σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά.
Οι απουσίες των Σπόραρ, Βέρμπιτς, Βαγιαννίδη, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν αποτελούν μεγάλο πρόβλημα, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης εκτός απροόπτου θα χάσει τον επαναληπτικό. Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χουάνκαρ και Παλάσιος.
Παρά τα προβλήματα, ο Τερίμ αναγκάζεται να διαχειριστεί και το πυκνό πρόγραμμα των αγώνων, αφού πέρα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και, εάν προκριθεί, τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.