Η ΑΕΚ σήκωσε το πρωτάθλημα Ελλάδας για 14η φορά, δύο αγωνιστικές πριν τελειώσει η σεζόν, σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που όλοι θα θυμόμαστε χρόνια. Ο Μάρκο Νίκολιτς έφτιαξε αυτή την ιστορία από την πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Οι παίκτες αγκαλιάστηκαν όλοι μαζί στο τέλος, με τον Σέρβο προπονητή να χάνει τα λόγια του από τη χαρά.
Ο πανηγυρισμός του Νίκολιτς στο γήπεδο
Καθώς πλησίαζε το τελευταίο σφύριγμα, ο Νίκολιτς ένιωθε την ένταση στα κόκαλα. Μόλις έληξε το ματς, πήγε κατευθείαν στους παίκτες και έγινε ένα με αυτούς. Η ΠΑΕ ΑΕΚ τράβηξε βίντεο που δείχνει ακριβώς πώς έζησε αυτές τις στιγμές ο 46χρονος.
Το βίντεο από το Instagram της ΑΕΚ
Το βίντεο δείχνει τον προπονητή να στέκεται στην άκρη του πάγκου, με τα μάτια καρφωμένα στο γήπεδο. Οι παίκτες τρέχουν προς αυτόν μόλις ακούστηκε η λήξη, και όλοι μαζί ξεσπούν σε πανηγύρι. Αυτό το ντέρμπι έκανε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2025-26, και ο Νίκολιτς το απόλαυσε μέχρι τελικής πτώσης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.