Νέοι στόχοι για τον Ολυμπιακό: Προσελκύει το ενδιαφέρον για τον Γέρι Μίνα στον Καρβαλιάλ

Νέοι στόχοι για τον Ολυμπιακό: Προσελκύει το ενδιαφέρον για τον Γέρι Μίνα στον Καρβαλιάλ

Το Tuttomercato αναφέρει ένα νέο όνομα που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του! Παράλληλα με τις προσπάθειες για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, ένα άλλο όνομα που εξετάζεται είναι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός της Φιορεντίνα, Γέρι Μίνα!

Ο διεθνής Κολομβιανός στόπερ μετακόμισε στην Φιορεντίνα τον περασμένο Αύγουστο. Μετά από πέντε χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Έβερτον, ο Μίνα έγινε ελεύθερος και εντάχθηκε στη Φιορεντίνα, αναζητώντας μια νέα πρόκληση. Ωστόσο, η παρουσία του στη Φιορεντίνα δεν ήταν ικανοποιητική, μετά από έναν τραυματισμό στην αρχή της σεζόν, πράγμα που τον κράτησε εκτός του γηπέδου για αρκετό χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Μίνα είχε ελάχιστες ευκαιρίες παιχνιδιού με την ομάδα του, ενώ με το Κόπα Αμέρικα να πλησιάζει, εκφράζει την επιθυμία να ενταχθεί σε μια ομάδα που θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής.

Σύμφωνα με το Tuttomercato, η Πόρτο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, όμως και ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή. Πλέον, και οι δύο ομάδες πρέπει να διαπραγματευτούν με τη Φιορεντίνα (η οποία δεν θα τον αποδώσει εύκολα) και επιπλέον, να έρθουν σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος ζητά εγγυήσεις για το μέλλον του, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτήσει πολύ παιχνίδι στη Φιορεντίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ