Κάτω από τη σκιά του μεγάλου ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ξεκινά σήμερα η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ με δύο συναρπαστικούς αγώνες.
Στις 17:15, η ΑΕΚ Betsson αγωνίζεται με τον Άρη στα Λιόσια, σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες επιδιώκουν τη νίκη. Η ΑΕΚ, με τον Αγραβάνη και τον Χόλινς στο ρόστερ της, θα προσπαθήσει να επικρατήσει και να πετύχει ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τη βαθμολογία, ενώ θα πρέπει να αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης στο BCL εναντίον του Προμηθέα. Από την άλλη, ο Άρης αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες, με τον Μποχωρίδη τραυματία και τον Τζόναθαν να αντιμετωπίζει αμφίβολη συμμετοχή.
Στη συνέχεια, ο Προμηθέας αγωνίζεται στην Πάτρα με το Περιστέρι bwin. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ανάγκη από τη νίκη, καθώς έχουν ήδη ηττηθεί από το Περιστέρι bwin και δεν επιθυμούν μια ακόμη ήττα, καθώς αυτό θα τους θέσει σε δυσμενή θέση σε περίπτωση ισοβαθμίας στη συνέχεια.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι το εξής:
Σάββατο 20 Ιανουαρίου
ΑΕΚ – Άρης (17:15)
Προμηθέας – Περιστέρι (20:15)
Κυριακή 21 Ιανουαρίου
ΠΑΟΚ – Λαύριο (17:15)
Κολοσσός Ρόδου – Απόλλων Πάτρας (18:00)
Καρδίτσα – Μαρούσι (20:15)
Δευτέρα 22 Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (20:15)