Προβλήματα υγείας για τον Ντομαγκόι Βίντα.
Ο Κροάτης στόπερ τραυματίστηκε στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό στο δεξί γόνατο. Η φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του στο προφίλ της στο Instagram δείχνει το βάθος του τραυματισμού του, για τον οποίο χρειάστηκε να γίνουν ράμματα.
Ωστόσο, όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, με την πρώτη εκτίμηση να είναι θετική. Πιο συγκεκριμένα, το τραυματισμό φαίνεται να είναι λιγότερο σοβαρός από αυτόν που υπέστη πρόσφατα ο Ορμπελίν Πινέδα.
Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε στον Ματίας Αλμέιδα ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις. Φυσικά, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του Ντομαγκόι Βίντα:
<img class="img-responsive center-block" src="https://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/23/12/31/vida_205830.jpg" alt="ΑΕΚ: Θλαστικό τραύμα και ράμματα για τον Βίντα”>