Στο προσκήνιο ο Ολυμπιακός με το γκολ του Ελ Αραμπί

Στο προσκήνιο ο Ολυμπιακός με το γκολ του Ελ Αραμπί

Ο Ελ Αραμπί οδηγεί τον Ολυμπιακό στην κορυφή με το συναρπαστικό του γκολ και τη νίκη επί του Πανσερραϊκού (0-1). Με απόδοση που ενεργοποιήθηκε από τον Καρβαλιάλ, ο Ολυμπιακός νίκησε απόψε τον Πανσερραϊκό, επιστρέφοντας στις νίκες και φτάνοντας στην ίδια βαθμολογική θέση με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά με διαφορά -1 από τον πρώτο ΠΑΟΚ.

Μέτα από την επιτυχία ενώπιον της Μπάτσκα Τοπόλα, ο Ελ Αραμπί σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο ματς και τρίτη φορά φέτος, βοηθώντας τον Ολυμπιακό στην επαγγελματική του νίκη. Στο 4-2-0 το εκτός έδρας ρεκόρ του Ολυμπιακού, με την πρώτη ήττα του Πανσερραϊκού εντός έδρας και την τέταρτη διαδοχική στο πρωτάθλημα γενικότερα!

Την επόμενη Πέμπτη, η ομάδα του Καρβαλιάλ δοκιμάζεται απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ την ίδια ημέρα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στον εντός έδρας αγώνα της.

Διάταξη ομάδων

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (84′ Ντανκερλούι), Αυλωνίτης, Πηλέας (46′ Τομάς), Ουεντραόγκο (70′ Μορεϊρα), Χατζηστραβός, Σταϊκος, Μασαρίποφ (69′ Μούργος), Μπαϊροβιτς (46′ Σοφιανός).

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Ντόη, Ροντινέι, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης (89′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (90′ Ρίτσαρντς), Ποντένσε (61′ Ελ Αραμπί), Ελ Κααμπί (81′ Μπιελ).

Τα highlights του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά, με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να αντιστέκονται στην επίθεση των Ροντινέι και Ορτέγκα και με τους παίκτες του Καρβαλιάλ να αναλαμβάνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Πανσερραϊκός έπαιζε αμυντικά και κατάφερε να περιορίσει τις ευκαιρίες των Πειραιωτών. Μετά από έξι λεπτά, η πρώτη σοβαρή επίθεση από τον Ολυμπιακό, με πέντε σουτ και ένα κεντρικό σπρώξιμο, αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία, αν και δεν κατέληξε σε γκολ. Εν τω μεταξύ, ο Πανσερραϊκός είχε μόνο μια καλή ευκαιρία, με το σουτ του Μπέργκστρεμ και μια κεφαλιά που σταμάτησε ο Πασχαλάκης.

Στο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε μόλις δύο καλές ευκαιρίες, με το σουτ του Φορτούνη και την κεφαλιά του Ελ Κααμπί. Στο δεύτερο μισό, με τις αλλαγές του Γκαρσία, ο Ολυμπιακός συνέχισε να ασκεί πίεση στον Πανσερραϊκό, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Μετά από 53 λεπτά, ο Ροντινέι έκανε μια σέντρα που έφτασε στον Ποντένσε, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό. Στη συνέχεια, μετά από μια ώρα παιχνιδιού, ο Καρβαλιάλ έκανε αλλαγή στη διάταξη σε 4-4-2, ενεργοποιώντας τον Ελ Αραμπί. Και οι προσπάθειες ανταμείφθηκαν! Ο Ελ Αραμπί σκόραρε με πέναλτι και ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη.

Το ματς εξελίχθηκε με την μπάλα στα πόδια του Ολυμπιακού ο οποίος προσπαθούσε να βρει το δεύτερο γκολ, αλλά χωρίς επιτυχία. Τελικά, ο Ελ Αραμπί βρήκε τον τρόπο να σημειώσει, ανάδεικνυόμενος πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του αγώνα. Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κρατά το προβάδισμα και να καταλαμβάνει μια θέση πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ