Έντερ Γκονζάλεθ: «Είχα παρατηρήσει τη στατικότητα της άμυνας και του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού»
Ο Ατρόμητος κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα κερδίζοντας 3-2 τον Παναθηναϊκό, παρά το προηγούμενο προβάδισμα του Παναθηναϊκού με ένα πέναλτι από τον Ιωαννίδη. Ο Μπρινιόλι και η αδύναμη άμυνα των «πρασίνων» συνέβαλαν στην απώλεια της πρώτης θέσης!
Μετά τον αγώνα, ο Έντερ Γκονζάλεθ, ο σκόρερ του γκολ που ισοφάρισε σε 1-1 για τους Περιστεριώτες, ανέφερε πως είχε παρατηρήσει μια στατικότητα στην άμυνα και τον τερματοφύλακα των «πρασίνων» κατά την εκτέλεση στατικών φάσεων.
Σχετικά με την αιτιολογία του γκολ που πέτυχε, αναφέρει: «Σίγουρα αυτό το γκολ ήταν κομβικό. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Πήγαμε στα αποδυτήρια στο 1-1 και αυτό μας βοήθησε στη συνέχεια».
Σχετικά με την κίνηση που έκανε για το γκολ του και αν ήταν προμελετημένη, δηλώνει: «Είχα παρατηρήσει τα τρία προηγούμενα φάουλ, ότι η άμυνα και ο τερματοφύλακας είχαν στατικότητα στις στατικές φάσεις. Αποφάσισα να τρέξω από την πίσω ζώνη. Έτρεξα και πετύχαμε αυτό το γκολ».
Σχετικά με το αν είχε ανάλογο σχέδιο και η ομάδα αναφέρει: «Τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πριν και μετά το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας».
Σχετικά με τον στόχο της ομάδας, που είναι η πρόκριση στα playoffs, αναφέρει: «Πάντα όταν κερδίζουμε μια μεγάλη νίκη μας ρωτάνε για τα playoffs. Δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Σχετικά με την ασίστ που έδωσε για το τρίτο γκολ του Ατρομήτου, αναφέρει: «Ήταν μια εύκολη πάσα στην αντεπίθεση. Ο προπονητής μας μας είπε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις φάσεις. Έκανα την πάσα και σκοράραμε».
Τέλος, αναφέρεται στην απόφαση της κυβέρνησης για τη διεξαγωγή των επόμενων αγώνων κεκλεισμένων των θυρών: «Λυπούμαστε που λείπουν οι οπαδοί. Θα θέλαμε να είναι εδώ. Θεωρώ ότι είναι αδίκημα που πληρώνουμε εμείς όλη αυτή την κατάσταση».
Πηγή: NOVA