«Ο Σπόραρ στο στόχαστρο της Σπέτσια»

«Ο Σπόραρ στο στόχαστρο της Σπέτσια»

Στη λίστα μεταγραφών της Σπέτσια φιγουράρει το όνομα του Άντραζ Σπόραρ! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα «Il Secolo XIX», καθώς η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Serie B και επιθυμεί να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, εξετάζοντας αρκετές περιπτώσεις ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με αναφορές, ένας από αυτούς είναι και ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού, ενώ η αξία του ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την τιμή του 29χρονου στράικερ στο Transfermarkt.

Ο Σπόραρ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2026 και μέχρι στιγμής, στη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχει σημειώσει οκτώ γκολ και τρεις ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ