Οζντόεφ: «Αισθανόμουν καλά από την αρχή στον ΠΑΟΚ, ξεκινάμε να δημιουργούμε χημεία»

Οζντόεφ: «Αισθανόμουν καλά από την αρχή στον ΠΑΟΚ, ξεκινάμε να δημιουργούμε χημεία»

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου, ο σημαντικός πρωταγωνιστής του αγώνα, Μαγκομέντ Οζντόεφ, έκανε δηλώσεις και τόνισε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που σκόραρε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι. Παράλληλα, επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του αρχίζουν να επιτυγχάνουν χημεία.

Ας δούμε αναλυτικά τι ανέφερε ο μέσος του ΠΑΟΚ:

Σχετικά με το αν είναι δυσαρεστημένος που δεν πέτυχε χατ-τρικ: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε. Επίσης, είναι σημαντικό που σκόραρα δύο γκολ, και μάλιστα το πρώτο μου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Οτιδήποτε δεν μετράει το τρίτο γκολ δεν έχει σημασία, αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στον αγώνα για το πρωτάθλημα».

Σχετικά με το αν έχει σημειώσει χατ-τρικ στην καριέρα του: «Όχι. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πρώτη φορά που σημειώνω δύο γκολ σε ένα παιχνίδι!».

Σχετικά με το αν η σημερινή εμφάνισή του αποδεικνύει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα: «Από την αρχή ένιωθα καλά στην ομάδα, οι συμπαίκτες μου και ολόκληρη η οργάνωση με υποδέχθηκαν πολύ θερμά, όπως και ο προπονητής μου, με τον οποίο έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Ωστόσο, για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και συνεχίζουμε να κερδίζουμε».

Σχετικά με το τι βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κερδίσει: «Είναι πραγματικά δύσκολο να προσαρμοστεί μια ομάδα με νέους παίκτες και να αναπτυχθεί χημεία μεταξύ μας. Αυτό που φαίνεται τώρα είναι ότι το καταφέραμε, κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Η διάλειμμα και οι προπονήσεις μας βοήθησαν πολύ».

Σχετικά με τη σημασία του πανηγυρισμού στο πρώτο του γκολ: «Ήταν μια κίνηση αφιερωμένη στην οικογένειά μου, στο παιδί μου και τη γυναίκα μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ