Ο Εργκίν Αταμάν, προπονητής του Παναθηναϊκού, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα εξακολουθεί να ψάχνει για έναν παίκτη. Σε μια συνέντευξή του στο NTV Spor, ανέφερε ότι ο στόχος τους είναι ένας σκόρερ και ότι εξετάζουν τις περιπτώσεις παικτών που θα ελευθερωθούν από το ΝΒΑ.
«Η ομάδα είναι πλήρης αυτήν τη στιγμή. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που θα παλέψουν με κάθε τρόπο στην Ευρωλίγκα, αλλά έχουμε κάποιους τραυματίες που δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με την αγορά. Εάν βρούμε έναν καταπληκτικό σκόρερ, θα τον εξετάσουμε. Στην αρχή της σεζόν προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε τον Μίχαϊλιουκ, αλλά αποφάσισε να πάει στους Σέλτικς. Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε τα ονόματα των παικτών που θα ελευθερωθούν από τις ομάδες του ΝΒΑ μετά την προετοιμασία», εξήγησε ο Αταμάν.
Σημειώνεται ότι οι πράσινοι έχουν ήδη προσθέσει 11 παίκτες κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, αλλά έχουν μόνο εφτά ξένους παίκτες, εκ των οποίων μόνο έξι μπορούν να συμμετέχουν στις εγχώριες διοργανώσεις.