Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι εστιασμένο στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Stoiximan Super League, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται στο γήπεδο “Γ. Καλαφάτης”.
Στην προπόνηση του Σαββάτου (14/10), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στην τακτική, ενώ οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον και Κλεϊνχέισλερ συνέχισαν τη θεραπεία τους.
Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την προπόνηση, γράφοντας: “Σήμερα το πρωί, στο γήπεδο ‘Γ. Καλαφάτης’, συνεχίστηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον και ο Κλεϊνχέισλερ ακολούθησαν θεραπεία. Οι διεθνείς Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς δεν προπονήθηκαν”.