Η εκτός έδρας ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, έκανε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα με επιστροφή στη βασική ενδεκάδα των Μάνταλου-Αραούχο.
Ο Στάνκοβιτς θα βρίσκεται στην εστία, με τους Βίντα και Κάλενς να αναλαμβάνουν το ρόλο των στόπερ. Τα μπακ θα είναι οι Ρότα και Χατζισαφί. Ο Γιόνσον θα ασκεί το ρόλο του αμυντικού χαφ, ενώ οι Ελίασον, Πισάρο και Πινέδα θα βρίσκονται στο κέντρο του γηπέδου, με τους δύο πρώτους να παίζουν στα πλάγια. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Αραούχο θα έχει στήριγμα τον Μάνταλο.
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Γιόνσον, Ελίασον, Πισάρο, Πινέδα – Μάνταλος, Αραούχο
Αναπληρωματικοί: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς, Αμραμπατ, Βαν Βέερτ, Πόνσε, Ζίνι