Ο Ρόμελου Λουκάκου έχει την πρόθεση να μετακομίσει στην Γιουβέντους αλλά παραμένει στην Τσέλσι και υπάρχει ενδιαφέρον από την Ρόμα για την απόκτησή του.
Η Γιουβέντους έχει προσφέρει 40 εκατομμύρια ευρώ και τον Λουκάκου στην Τσέλσι για να αποκτήσει τον Βλάχοβιτς, αλλά η τελευταία πρόταση των Αγγλων απορρίφθηκε. Έτσι, υπάρχει η πιθανότητα να ξαναρχίσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παράλληλα, η Ρόμα ψάχνει εδώ και καιρό για επιθετικό και έχει συμφωνήσει με τον Ζαπάτα της Αταλάντα και τον Λεονάρντο της Σάντος για τον Ιανουάριο. Ωστόσο, οι Ρωμαίοι εξετάζουν και την πιθανότητα να αγοράσουν έναν ακόμη επιθετικό το καλοκαίρι, όπως ζήτησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Η απαραίτητη προϋπόθεση…
Ο Μουρίνιο έχει ήδη συνεργαστεί με τον Λουκάκου στην Αγγλία και είναι πιθανό να συνεργαστούν ξανά στην Ιταλία. Ωστόσο, αυτό θα συμβεί μόνο εάν οι συζητήσεις ανάμεσα στην Τσέλσι και την Γιουβέντους σταματήσουν οριστικά και δεν εμφανιστεί κάποια άλλη ομάδα να αγοράσει τον παίκτη. Σε αυτήν την περίπτωση, η Ρόμα θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Λουκάκου τέλη Αυγούστου, είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό.