Λαύριο-Μαρούσι: Κλείνει η αυλαία στον 4ο γύρο των αγώνων

Λαύριο-Μαρούσι: Κλείνει η αυλαία στον 4ο γύρο των αγώνων

Σήμερα, Δευτέρα (22.04), ολοκληρώνεται ο 4ος γύρος των play out στη Στοιχηματίζων Basket League.

Το Λαύριο Megabolt υποδέχεται (20:15, ΕΡΤ3) το Μαρούσι σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τις πιθανότητες εισόδου στα play off, με τον νικητή να παραμένει στο παιχνίδι και τον ηττημένο να αποκλείεται.

Οι προηγούμενες εμφανίσεις του Λαυρίου Megabolt κρίθηκαν από την ήττα του κόντρα στην ΑΕΚ Betsson στα Άνω Λιόσια, με αυτό να αποτελεί την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους μακριά από την έδρα τους.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων παιχνιδιών, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και των play out, το Λαύριο Megabolt κατέγραψε τρεις νίκες απέναντι σε Καρδίτσα, Ιαπωνική ομάδα και Απόλλων Carna, με αποτέλεσμα τη νίκη τους απέναντι στον ΠΑΟΚ mateco και την ήττα τους απέναντι στη θεσσαλική ομάδα για τον τρίτο γύρο του Πρωταθλήματος.

Από την άλλη, το Μαρούσι μπήκε στα play out με μία ήττα εκτός έδρας από την ΑΕΚ Betsson, αλλά στη συνέχεια επικράτησε εντός έδρας της Καρδίτσας και του Απόλλωνα Carna.

Το Μαρούσι, μαζί με την ΑΕΚ Betsson, έχουν το καλύτερο ρεκόρ εκτός έδρας στα play out, με τέσσερις νίκες και οχτώ ήττες. Οι εμφανίσεις τους εκτός έδρας δείχνουν μια μέση απόδοση 82,58 πόντων, αλλά αμυντικά δέχονται 86,58.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο επόμενος αγώνας του Λαυρίου στη Στοιχηματίζων Basket League θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω έλλειψης συστήματος καμερών στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ