Η Retro Games Ltd φέρνει πίσω ένα θρύλο από τα παλιά, το χειριστήριο Quickshot II που καθήλωσε χιλιάδες παίκτες. Αυτό το gadget, που έκανε πάταγο τη δεκαετία του ’80 και του ’90, δούλευε άψογα με Commodore 64 και Amiga, ενώ έπαιζε ρόλο και σε ZX Spectrum, Atari ST και Amstrad CPC. Η νέα έκδοση κρατάει την ίδια εμφάνιση, αλλά μπαίνουν και modern twists για να ταιριάξει στα σημερινά setups.
Κλασικό design με έξτρα πινελιές
Τα δύο κόκκινα πλήκτρα fire μένουν όπως ακριβώς τα θυμούνται οι φαν, μαζί με την auto fire λειτουργία και τις βεντούζες που το κρατάνε σταθερό. Προσθέτουν τώρα έξι function buttons στη βάση, microswitches για πιο ακριβή χειρισμό και καλώδιο 1,8 μέτρων να φτάνει άνετα τον καναπέ. Αυτό το χειριστήριο γίνεται κομμάτι της retro σειράς της εταιρείας, δίπλα στο επερχόμενο Amiga 1200 replica – θυμάστε πόσο έντονη ήταν η nostalgia πίσω στις arcade ημέρες;
Σύνδεση USB για νεότερα συστήματα
Ξεχνάμε τον παλιό DE-9 connector, τώρα μπαίνει USB για να συνδέεται εύκολα με τα μηχανήματα της Retro Games Ltd και άλλα USB-friendly devices. Το Quickshot II επανέρχεται έτσι δυναμικά, δίνοντας σε παλιούς gamers την ευκαιρία να ξαναζήσουν εκείνες τις ώρες μπροστά στην οθόνη. Και ναι, η ζωή συνεχίζεται με τέτοια updates που κρατάνε ζωντανά τα κλασικά παιχνίδια.