Τσιτσιπάς: «Είδα μια τεράστια ουρά με κόσμο που ήθελε να πάρει φαγητό – Θέλω να συνεισφέρω»

Τσιτσιπάς: «Είδα μια τεράστια ουρά με κόσμο που ήθελε να πάρει φαγητό – Θέλω να συνεισφέρω»

Στον αγώνα με τον Σαφιούλιν στο Ακαπούλκο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκέντρωσε τα πρώτα 4.600 ευρώ που θα διατεθούν στους πληγέντες από τον καταστροφικό τυφώνα Otis του 2023.

Σε δηλώσεις που έκανε, ο Έλληνας τενίστας, που έχει δεσμευτεί να δωρίσει 1.000 δολάρια (περίπου 924 ευρώ) για κάθε άσο που θα πετύχει στο τουρνουά, ανέφερε τη συγκινητική εμπειρία που ζήσε με την άφιξή του στο Μεξικό. Είδε μια τεράστια ουρά ανθρώπων που περίμεναν να πάρουν φαγητό, κάτι που τον “φόρτισε συναισθηματικά”.

«Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή, θέλω να συνεισφέρω και να βοηθήσω. Ήταν κάτι που είχα σχεδιάσει από καιρό, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήθελα να διασφαλίσω ότι το Ακαπούλκο θα έχει υποστήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όταν έφτασα και είδα την ουρά κόσμου που ήθελε φαγητό, αυτό με συγκίνησε σε βάθος και είμαι χαρούμενος που μέσω του τένις μπορώ να φέρω ελπίδα σε ανθρώπους που υποφέρουν όλους αυτούς τους μήνες», είπε ο Τσιτσιπάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ