Σκορίλας: “Επιβράβευση για κάθε Έλληνα αθλητή να παίζει στο Καλλιμάρμαρο”

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας έχει γίνει ένας από τους πιο γνωστούς αθλητές της Εθνικής ομάδας και έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό του κοινού. Μετά από μια εξαιρετική πορεία του τελευταίου διαστήματος, ο Σκορίλας μιλάει για την συμμετοχή του στο Davis Cup και για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τον τελευταίο καιρό, ο Σκορίλας έχει επιδείξει εξαιρετική απόδοση στα τουρνουά και έχει ανεβάσει τη θέση του στην κατάταξη της ATP. Μετά από την ανακοίνωση ότι το Καλλιμάρμαρο θα είναι η έδρα της Εθνικής ομάδας, ο Σκορίλας δήλωσε ότι αυτό είναι ένα μεγάλο προνόμιο για κάθε Έλληνα αθλητή.

Ο Σκορίλας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία που του δίνεται να παίξει στο Καλλιμάρμαρο και τόνισε ότι η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στην ομάδα του του δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επίσης, αναφέρθηκε στην δυσκολία του αγώνα με τη Σλοβακία, αλλά τόνισε πως η δίψα για νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Τέλος, ο Σκορίλας μίλησε για την προβολή του τένις στην Ελλάδα και την ανάγκη για περισσότερες αγωνιστικές εβδομάδες στο ετήσιο καλεντάρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ