Πεγκούλα: “Δύσκολο να παίζεις με ανισότιμους όρους”

Πεγκούλα: “Δύσκολο να παίζεις με ανισότιμους όρους”

Η Τζέσικα Πεγκούλα κατέκτησε τον 2ο τίτλο WTA 1000 στην καριέρα της στον τελικό του Μόντρεαλ. Παρόλα αυτά, η νίκη δεν ήταν τόσο ικανοποιητική για εκείνη, καθώς η αντίπαλός της, Λιουμντίλα Σαμσόνοβα, είχε εξαντληθεί από τον δύσκολο πρόγραμμα αγώνων που ακολούθησε λόγω της βροχής που έπληξε τη διοργάνωση.

Μετά τον αγώνα, η Πεγκούλα αγκάλιασε απλά την αντίπαλό της, συνειδητοποιώντας το δύσκολο πρόγραμμα που είχε η Σαμσόνοβα. “Ήταν χάλια για εκείνη. Ξέρω ότι δεν είχε το ιδανικό πρόγραμμα και αυτό δεν είναι δίκαιο, ειδικά για μια τόσο καλή παίκτρια όπως αυτή”, δήλωσε η Πεγκούλα.

Η Σαμσόνοβα επιβεβαίωσε την ανεπαρκή προετοιμασία που είχε λόγω του προγράμματος, αποκαλύπτοντας ότι είχε ζητήσει περισσότερο χρόνο ανάμεσα στον ημιτελικό και τον τελικό, αίτημα που δεν εγκρίθηκε. “Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μένα. Προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορούσα στον τελικό, αλλά δεν ήταν αρκετό”, ανέφερε η Σαμσόνοβα.

Και οι δύο παίκτριες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον προγραμματισμό του τουρνουά. “Πρέπει να γίνει ρεαλιστικός προγραμματισμός όταν γνωρίζεις ότι θα υπάρξει βροχή, ώστε να μην αναγκαζόμαστε να παίξουμε δύο αγώνες σε μία ημέρα”, τόνισε η Πεγκούλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ