ΜακΕνρο: “Θέλω να δω τον Αλκαράθ και τον Τζόκοβιτς στον τελικό του US Open”

ΜακΕνρο: “Θέλω να δω τον Αλκαράθ και τον Τζόκοβιτς στον τελικό του US Open”

Ο Τζον ΜακΕνρό εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπιστούν για πρώτη φορά στον τελικό του US Open. Η αντιπαλότητα ανάμεσα στον πρώτο της παγκόσμιας κατάταξης και τον κάτοχο 23 Grand Slam τίτλων είναι πιο έντονη, με τους δύο παίκτες να έχουν αναμετρηθεί σε τέσσερις αγώνες με απολογισμό δύο νίκες για καθέναν.

Στο πρόσφατο τουρνουά της Σινσινάτι, η αναμέτρηση τους ήταν επική και ο ΜακΕνρό δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την απόδοση τους. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Αλκαράθ, λέγοντας πως είναι ένας απίστευτος παίκτης στην ηλικία του. Επίσης, εξήρε τον Τζόκοβιτς για το πόσο καλός είναι εκείνος ακόμα, παρά την μεγάλη καριέρα του.

Παρόλο που οι Αμερικανοί φίλαθλοι θα ήθελαν να δουν έναν Αμερικανό παίκτη στον τελικό, στηρίζουν την επιλογή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αλκαράθ και Τζόκοβιτς, ειδικά τώρα που ο πρώτος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια. Ο ΜακΕνρό επιθυμεί να δει έναν τέτοιο τελικό ξανά, καθώς οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους ήταν συναρπαστικές. Εκφράζει ελπίδα ότι αυτή η αντιπαλότητα θα συνεχιστεί.

Ο ΜακΕνρό αναφέρεται επίσης στις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στον τελικό της Σινσινάτι και τονίζει την ικανότητα του Τζόκοβιτς να παλέψει με αυτές τις συνθήκες. Εκφράζει θαυμασμό για την απόδοσή του και εκτιμά ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο για ακόμα πολλά χρόνια.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι και οι δύο παίκτες εξακολουθούν να είναι τόσο καλοί σε αυτήν την ηλικία και αυτό μαρτυρεί την μεγάλη τους ταλέντο και αφοσίωση στο άθλημα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ