Ένας Βούλγαρος θριαμβεύει στην Κρήτη! Ο Ντίμιταρ Κουζμάνοφ, Νο376 στον κόσμο, κατέκτησε το Crete Challenger, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον του τένις.
Νίκη του Κουζμάνοφ στο Crete Challenger
Ο 31χρονος Ντίμιταρ Κουζμάνοφ, γνωστός και από το United Cup του 2023 όπου αντιμετώπισε τον Μιχάλη Περβολαράκη, κατέκτησε το δεύτερο τουρνουά Crete Challenger. Στον τελικό, επικράτησε του 17χρονου Ιταλού Φεντερίκο Τσίνα (No557 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-4, 6-2. Αυτός είναι ο πρώτος του τίτλος σε ATP Challenger μετά τον Ιούλιο του 2024 στην Αστάνα.
Οι απονομές και οι βραβεύσεις
Η Βασιλική Σαπουνάκη, εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού LYTTOS BEACH Resort & Sports Center, και ο Λεωνίδας Τερζής, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης, έκαναν την απονομή στον νικητή και τον φιναλίστ. Στην διοργάνωση συνέβαλαν επίσης οι Γιάννης Ασλανίδης (EMMETROPIA Mediterranean eye Clinic) και Απόστολος Τσιτσιπάς (International Tennis Coaching).
- Carl Baldwin (ATP Supervisor)
- Christof Damaske (ATP Designator Chair UMPIRE)
- Μαρίζα Γεωργίτση (COSMOTE TV Official Broadcaster)
Ευχαριστίες Απόστολου Τσιτσιπά
Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, διοργανωτής των δύο ATP CRETE CHALLENGER LYTTOS 2025, ευχαρίστησε την ATP για την εμπιστοσύνη, καθώς και τους φορείς και χορηγούς που υποστήριξαν την διοργάνωση στην Κρήτη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον Παντελή Σαπουνάκη (LYTTOS BEACH RESORT & SPORTS CENTER), στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, στην COSMOTE TV Official Broadcaster, στην ΣΙΔΕΝΩΡ, στον όμιλο Συγγελίδη (DS AUTOMOBILES VENERIS Official Car Supplier), και στον Γιάννη Ασλανίδη (emmetropia Mediterranean eye Clinic).
CRETE CHALLENGER MAIN DRAW | QUAL. DRAW | DOUBLES| SCHEDULE
Video highlights