Απογοήτευσε η Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Άμπου Ντάμπι και αποκλείστηκε

Απογοήτευσε η Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Άμπου Ντάμπι και αποκλείστηκε

Η Μαρία Σάκκαρη απογοήτευσε στην πρεμιέρα της στο 500άρι τουρνουά του Άμπου Ντάμπι και αποκλείστηκε.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με τη Ρουμάνα, Σοράνα Κιρστέα, η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει, παίρνοντας μόλις τρία game και γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ (6-2, 6-1), με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τη Σάκκαρη, αφού η αντίπαλος της έκανε με break το 1-0 και έσωσε break point για το 1-1, πριν κάνει νέο break ακολουθούμενο από love game, για το 4-0.

Η Σάκκαρη πήρε το πρώτο της game μειώνοντας σε 4-1 και… επιβίωσε μετά από τέσσερα set points για το 5-2, με την Κιρστέα να κάνει το 6-2 μετά από 41 λεπτά. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο σετ, με τη Ρουμάνα να προηγείται με break και να μην χάνει σε κανένα σημείο τον έλεγχο, πανηγυρίζοντας τελικά την άνετη επικράτηση (6-1).

Τα σετ: 6-2, 6-1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ