Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έκανε δηλώσεις για τον πρώτο ημιτελικό του Super Cup μεταξύ του Ολυμπιακού και του Περιστερίου bwin. Ο παίκτης του Περιστερίου τόνισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” είναι το φαβορί, αλλά αν η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη παρουσιάσει στο ματς όλα όσα έχει δουλέψει τους τελευταίους μήνες, τότε θα είναι ανταγωνιστικοί για τη νίκη.
«Αυτό είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς για εμάς. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, ένας ημιτελικός ενάντια σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά για 1,5 μήνα στην προετοιμασία μας, ειδικά για αυτό το παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, είναι ο φαβορί, αλλά αν εφαρμόσουμε όσα έχουμε εργαστεί σκληρά στο γήπεδο όλο αυτό το διάστημα, θα αντισταθμίσουμε και θα αγωνιστούμε για τη νίκη προκειμένου να προκριθούμε στον τελικό», υπογράμμισε ο Ξανθόπουλος.