Βρέθηκε τηλεοπτική «οικογένεια» για τη Super League 2 – Αυτό είναι τo κανάλι που θα μεταδίδει τις αναμετρήσεις

Βρέθηκε τηλεοπτική «στέγη» για την Super League 2! Μετά από περίπου ενάμιση μήνα “δράσης” στη δεύτερη κατηγορία, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι οι αναμετρήσεις θα μεταδίδονται από «ελεύθερο» κανάλι! Αυτό θα είναι το Action24 το οποίο θα μεταδίδει δύο ματς κάθε αγωνιστική, ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Super League 2, αποφάσισε ομόφωνα την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα 1ου γύρου Παναθηναϊκός Β – Διαγόρας και του αγώνα του 2ου γύρου Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β (άρθρο 8, παρ. 8 του ΚΑΠ).
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Εγκρίθηκαν τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων.
2. Οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και τις αγαστές σχέσεις που υπάρχουν με ΕΠΑΘΛΑ και Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ύποπτο ματς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στο κανάλι Action 24. Το κανάλι θα μεταδίδει δυο παιχνίδια κάθε αγωνιστική ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή.
4. Αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος της Κ19 Νέων για τις 14.01.2024.
Ο Πρόεδρος της Super League 2 ευχαριστεί τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παραιτήθηκαν του ποσού που θα εισπραχθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ