Βοσνιάδης: Η ΑΕΛ ανήκει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Βοσνιάδης: Η ΑΕΛ ανήκει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Η ΑΕΛ θριάμβευσε με ένα εκκωφαντικό 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επισφραγίζοντας την άνοδο στη Super League και χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές στους φιλάθλους της.

Δηλώσεις Βοσνιάδη: “Η ΑΕΛ ανήκει στη Super League!”

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, εμφανώς συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα, υπογράμμισε τη δικαίωση των προσπαθειών και την αξία της ανόδου στην πρώτη κατηγορία:

«Επιτύχαμε έναν πολύ σημαντικό στόχο. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με βαριά ιστορία, που δικαιωματικά ανήκει στη Super League και οφείλει να πρωταγωνιστεί. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να επιστρέψουμε και θέλουμε να κλειδώσουμε το αήττητο με αυτή την εξαιρετική ομάδα.»

Ο Βοσνιάδης αναφέρθηκε επίσης στην ατμόσφαιρα της γιορτής που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο Αλκαζάρ:

«Η γιορτή που ετοίμασε η ομάδα μαζί με τον κόσμο ήταν μοναδική και νιώσαμε την υποχρέωση να τη στολίσουμε με μια εμφατική νίκη. Αυτό το πανηγύρι έπρεπε να κλείσει έτσι, με τον κόσμο να το απολαμβάνει. Ζούμε κάτι φανταστικό! Ένα κατάμεστο γήπεδο, γεμάτο οικογένειες και φιλάθλους όλων των ηλικιών. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στη διοίκηση και σε κάθε έναν φίλαθλο που στηρίζει αυτή την ομάδα. Εύχομαι να συνεχίσουμε με επιτυχίες και τα επόμενα χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι η συσπείρωση του κόσμου. Μια ομάδα που ανεβαίνει με τέτοια υποστήριξη, μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.»

Η άνοδος της ΑΕΛ στη Super League αποτελεί ένα ορόσημο για την ομάδα και την πόλη της Λάρισας. Η επιτυχία αυτή επισφραγίζει την σκληρή δουλειά παικτών, προπονητικού team και διοίκησης, αλλά και την αδιάκοπη στήριξη των φιλάθλων. Οι φίλοι της ΑΕΛ ανυπομονούν να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ