Τον Κωνσταντίνο Νταμπίζα και νέο τεχνικό διευθυντή ανακοίνωσε η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ενισχύει την ομάδα της τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κωνσταντίνου Νταμπίζα, ο οποίος θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας. Ο Νταμπίζας προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Επισκοπή. Επιπλέον, η Παναχαϊκή έχει πλέον και νέο τεχνικό διευθυντή, τον Γιάννη Γεωργαρά, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με εμπειρία από ανάλογες θέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Νταμπίζα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει προελθεί από την ακαδημία της ΑΕΛ, έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και τη σεζόν 2022/2023 αγωνίστηκε στην Επισκοπή. Όσον αφορά τον Γεωργαρά, ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή και ότι έχει οργανωτική και αγωνιστική εμπειρία από τη στελέχωση αντίστοιχων θέσεων σε ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο Γεωργαράς θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Super League 2, και από τη Δευτέρα θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος τεχνικός διευθυντής εξέφρασε τη χαρά του που ανήκει στην οικογένεια της Παναχαϊκής και εξέφρασε την επιθυμία να συμβάλει στην περαιτέρω επιτυχία της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ