Το νέο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα για την Ακαδημία και τους Δανεικούς!

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να προχωράει και να εξελίσσεται, θέλοντας να ενισχύσει την ανάπτυξη νέων ποδοσφαιριστών στο εσωτερικό του συλλόγου. Για αυτό το λόγο, ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που αφορά την ακαδημία και τους ποδοσφαιριστές που δανείζει σε άλλες ομάδες. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, αναμένεται να ηγηθεί αυτού του νέου προγράμματος, με τον Μπόγιαν Κρκιτς να αναλαμβάνει το ρόλο του υπεύθυνου για την πρόοδο των νέων ταλέντων της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να ανακοινώσει το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας, μεταξύ άλλων. Ένα από τα καθήκοντα του Μπόγιαν Κρκιτς θα είναι να παρέχει συμβουλές και υποστήριξη στα νέα ταλέντα που ενσωματώνονται στην πρώτη ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που κάνουν αυτήν τη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα τους. Με την εμπειρία του, θα είναι ένας πολύτιμος σύμβουλος για τους νέους αθλητές.

Ένα ακόμη καινοτόμο χαρακτηριστικό του νέου προγράμματος είναι η παρακολούθηση των παικτών που δανείζονται σε άλλες ομάδες. Ο Κρκιτς θα παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές αυτούς και θα διατηρεί συχνή επικοινωνία μαζί τους, για να αισθάνονται ότι η Μπαρτσελόνα τους προσέχει πραγματικά. Αυτή η κίνηση έχει ως στόχο να αποφευχθεί η αίσθηση εγκατάλειψης που μπορεί να αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές που δανείζονται σε άλλες ομάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ