Τα εισιτήρια του Super Cup 2023 θα είναι διαθέσιμα από αύριο (19/09)

Τα εισιτήρια του Super Cup 2023 θα είναι διαθέσιμα από αύριο (19/09)

Από αύριο, Τρίτη (19/09), θα μπορούν να αγοραστούν τα εισιτήρια για το Super Cup 2023 by aegean islands που θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι bwin και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν για τον πρώτο εγχώριο τίτλο της σεζόν στο Κλειστό της Καλλιθέας.

Ο αγώνας Super Cup έχει καθιερωθεί ως η γιορτινή έναρξη της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου και η φετινή διοργάνωση έχει πολύ ενδιαφέρον. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους από αύριο Τρίτη (19/9) από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην Πλατεία Βρούχου 1 στην Ρόδο τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00.

Τα εισιτήρια ισχύουν για και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης και τιμούνται 60 ευρώ για τις θύρες 1, 2, 3 και 4 και 40 ευρώ για τα πέταλα.

Η αγορά των εισιτηρίων και η είσοδος στους αγώνες θα γίνεται με ταυτοπροσωπία. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να παρουσιαστεί η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, το email και το ΑΜΚΑ του κατόχου του εισιτηρίου. Επίσης, τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα πραγματοποιηθεί σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία στην είσοδο.

Ο καθένας μπορεί να αγοράσει έως 4 εισιτήρια. Όσοι ενδιαφέρονται και αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν αμαξίδια, μπορούν να δηλώσουν την κράτηση της θέσης τους στο mail [email protected], επιβεβαιώνοντας πρώτα ότι είναι Ατόμα με Αναπηρία. Το όνομά τους θα καταγράφεται σε μια λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι να εξαντληθούν οι θέσεις.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Super Cup 2023 by aegean islands είναι:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου:

  • 17:00: Περιστέρι bwin – Ολυμπιακός
  • 20:30: ΠΑΟΚ mateco – Παναθηναϊκός

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου:

  • 17:00: Μικρός Τελικός
  • 20:30: Μεγάλος Τελικός

Οι αγώνες του Super Cup 2023 by aegean islands θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ